NU ÄR DE HÄR! HELT ÄRLIGT PROTEINBARS.

Äntligen får vi berätta om vår nyhet! Lagom till att hösten drar igång med allt vad det innebär, jobb, skola, träning lanserar vi våra proteinbars. Ett perfekt val för dig som är på jakt efter en protein-boost som mättar och som smakar mums!

Vi släpper tre proteinbars baserade på svenska ägg i smakerna, choklad, hallon och salt kola. Våra bars är boostade med 30% protein, perfekt för dig som vill fylla på inför eller efter träning.

Våra proteinbars är de enda på marknaden som är baserade på ägg! Vi älskar ju äggen för dess fantastiska innehåll. Ägget är både nyttigt och klimateffektivt därför kan vi äta ägg med gott samvete. Ägget är naturligt rika på protein som dessutom håller hög kvalitet. Vilket innebär att ägget innehåller rikligt med naturligt BCAA och andra essentiella aminosyror. För dig som tränar kan BCAA hjälpa din muskelåterhämtning och din tillväxt att förbättras. Dessutom finns inget tillsatt socker i våra proteinbars!

Finns att köpa på tillskottsbolaget.se från lördag 1 september och från 17 september kommer du att hitta våra proteinbars i ICA-butiker och på mathem.se.